Rygning/Mønning

Rygning/Mønning

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis dit stråtags rygning trænger til en påfyldning, fuldstændig udskiftning eller delvis reparation.
Dit stråtags rygning formulder hurtigere end selve taget, så vi foretager som hovedregel en påfyldning hvert 6.-8. år – eller naturligvis efter behov.
Valget af rygning handler både om dine ønsker og præferencer, de eksisterende materialer, og en respekt for det lokale egnsbestemte udtryk. Rygningen er typisk lavet af lyng, som har en god holdbarhed. Nogle steder bruger man dog i stedet halm til rygningen. En rygning af halm holder typisk 2-4 år. Det er også muligt at lægge en kobberrygning, som en kobberhætte hele vejen langs rygningen. Det er desuden forskelligt, om der anvendes ryttere eller andre detaljer på rygningen.
Stråtækker Michael Jakobsen ApS er velbefaren i de forskellige teknikker og materialer og vi deler gerne ud af vores viden. Første skridt er, at du ringer og laver en aftale med os. Så kommer vi ud og kigger på dit stråtag og dets rygning.

Kvalitet

Med godt håndværk og de bedst tænkelige materialer holder dit tag længst. Et korrekt lagt stråtag i de bedste materialer holder i 50 år.

Faglig stolthed

Vi sætter en ære i at holde vores fag levende og udvikle os fagligt. Det kommer dig til gode, da vi altid er opdateret på de bedste teknikker og den nyeste viden.

Erfaring

Stråtækker Michael Jakobsen ApS har over 20 års erfaring i branchen. Vel at mærke med et levende engagement i fagets traditioner såvel som udvikling.

w

Service

Vi er servicemindede, lytter til vores kunders ønsker og giver god sparring. Du kan drage stor nytte af vores viden og ekspertise.

Få et uforpligtende tilbud
  Vi tilbyder også

  RYGNING/MØNNING

  Hvis dit stråtags rygning trænger til en påfyldning, fuldstændig udskiftning

  Brandsikring

  Når vi tækker dit stråtag, sørger vi altid helst for en brandsikker løsning.

  Reparation af stråtag

  Trænger dit stråtag til kærligt eftersyn og reparation af huller

  Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave!