Reparation af stråtag

Reparation af stråtag

Trænger dit stråtag til kærligt eftersyn og reparation af huller eller andre skader?

Stråtækker Michael Jakobsen ApS kommer altid gerne ud og reparerer dit stråtag, hvis der er opstået skader på det. Vi udbedrer skaden, så dit stråtag igen bliver flot og holdbart.

Det kan dreje sig om huller i taget som følge af stormskade. Hvis uheldet er ude, kan et træ eller en stor gren være faldet ned i dit tag i forbindelse med en storm og have forårsaget skade på dit tag. Huller kan også være resultatet af en ubuden mår, som er flyttet ind på dit loft, efter den har skabt sig adgang gennem stråtaget.

Vi tager os også af at fjerne mos og alger, som angriber dit stråtag. Mos og alger nedbryder stråene og er bestemt heller ikke noget kønt syn.

Reparationer af dit stråtag foretages altid med stor respekt for det samlede helhedsindtryk af taget og huset. Vi lægger vægt på, at både det æstetiske indtryk og tagets holdbarhed skal være helt i top.

Vi tager altid en god snak med dig om mulighederne og giver vores faglige input og sparring til dit projekt.

Stråtækker Michael Jakobsen ApS foretager reparationer af stråtag i hele landet. Vores base er i Haderslev, så vi har naturligvis flest opgaver for private og erhvervskunder i Sønderjylland, på Als og på Fyn.

Kvalitet

Med godt håndværk og de bedst tænkelige materialer holder dit tag længst. Et korrekt lagt stråtag i de bedste materialer holder i 50 år.

Faglig stolthed

Vi sætter en ære i at holde vores fag levende og udvikle os fagligt. Det kommer dig til gode, da vi altid er opdateret på de bedste teknikker og den nyeste viden.

Erfaring

Stråtækker Michael Jakobsen ApS har over 20 års erfaring i branchen. Vel at mærke med et levende engagement i fagets traditioner såvel som udvikling.

w

Service

Vi er servicemindede, lytter til vores kunders ønsker og giver god sparring. Du kan drage stor nytte af vores viden og ekspertise.

Få et uforpligtende tilbud
  Vi tilbyder også.

   

  RYGNING/MØNNING

  Hvis dit stråtags rygning trænger til en påfyldning, fuldstændig udskiftning

  Brandsikring

  Når vi tækker dit stråtag, sørger vi altid helst for en brandsikker løsning.

  Reparation af stråtag

  Trænger dit stråtag til kærligt eftersyn og reparation af huller

  Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave!