Om os

Om Stråtækker Michael Jakobsen ApS

Hos Stråtækker Michael Jakobsen ApS har vi stor passion for vores håndværk, og vores faglige stolthed skinner igennem i alt, hvad vi gør.

Hvorfor Vælge os

01. Faglig stolthed

Vi sætter en ære i at holde vores fag levende og udvikle os fagligt. Det kommer dig til gode, da vi altid er opdateret på de bedste teknikker og den nyeste viden.

02. Erfaring

Tækkemand Michael Jacobsen har over 20 års erfaring i branchen. Vel at mærke med et levende engagement i fagets traditioner såvel som udvikling.

03. Kvalitet

Med godt håndværk og de bedst tænkelige materialer holder dit tag længst. Et korrekt lagt stråtag i de bedste materialer holder i 50 år.

04. Service

Vi er servicemindede, lytter til vores kunders ønsker og giver god sparring. Du kan drage stor nytte af vores viden og ekspertise.

Stråtækker Michael Jakobsen ApS

Hos Stråtækker Michael Jakobsen ApShar vi stor passion for vores håndværk, og vores faglige stolthed skinner igennem i alt, hvad vi gør.
Vi er pt. 6 tækkemænd og en lærling, hvilket sætter os i stand til at påtage os større projekter.
Alle ansatte hos Stråtækker Michael Jakobsen ApS tilbydes løbende at deltage i faglige kurser, så hele vores team er opdateret på den nyeste viden inden for vores fag. Selvom tækning af stråtage er et traditionsbundet håndværk, så kommer der fortsat ny viden og nye teknikker på området. Derfor sørger vi for at holde os ajour, så vi udvikler os og hele tiden får udvidet vores horisont med viden og praksis fra nær og fjern.
Stråtækker Michael Jakobsen ApS sidder i Tækkelaugets bestyrelse og har i høj grad fingeren på pulsen i branchen. Vi er desuden medlem af Byggaranti, hvilket giver vores kunder en ekstra sikkerhed og tryghed i forbindelse med deres projekter.
Vi har adresse i Haderslev, men selvom vi naturligt nok har flest opgaver i Sønderjylland og på Als, så påtager vi os også opgaver i resten af Danmark. Det kan f.eks. være større projekter, hvor der er brug for et stort team af dygtige tækkemænd, eller specialopgaver, hvor særlig ekspertise er påkrævet.
Når du henvender dig med en opgave, kommer vi altid ud og ser på projektet, inden vi giver et uforpligtende tilbud. Her får vi en god snak om opgaven, så vi er enige om omfanget og eventuelle uforudsete faktorer. Vi lytter til dine ønsker og behov og giver vores bud på, hvad der er teknisk og praktisk muligt, samt smartest at gøre.

Forspørgelse

Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave!
    Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave!