Brandsikring

Brandsikring

Når vi tækker dit stråtag, sørger vi altid helst for en brandsikker løsning.
Vi anvender Sepatec, som er en branddug, der lægges på lægterne under selve stråene. Branddugen hæmmer ilden betragteligt, hvis uheldet er ude, og der bryder brand i dit tag. Sepatec udgør dermed en god sikkerhed for både dig og dit hus i tilfælde af brand. Sepatec anbefales desuden af Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut.
I tilgift gør brandsikringen med Sepatec din forsikring væsentlig billigere – i nogle tilfælde kan du spare op til 50 %. Det er et velkendt faktum, at brandforsikring af et hus med stråtag ikke altid er helt billig. Med en god branddug styrker du altså både din sikkerhed og tryghed, og nedbringer din forsikringspræmie betydeligt.
Branddugen fra Sepatec er diffusionsåben. Det vil sige, at den er åndbar for selve stråene og det betyder, at branddugen ikke skaber unødig fugt, som får stråtaget til at rådne. Det er afgørende, at branddugen monteres korrekt, hvilket vi naturligvis sørger for. Vi har gennemført uddannelse i forbindelse med montering af Sepatec, så dit hus og du selv får den bedste beskyttelse i tilfælde af brand.
Har du spørgsmål til brandsikring af dit stråtag, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Kvalitet

Med godt håndværk og de bedst tænkelige materialer holder dit tag længst. Et korrekt lagt stråtag i de bedste materialer holder i 50 år.

Faglig stolthed

Vi sætter en ære i at holde vores fag levende og udvikle os fagligt. Det kommer dig til gode, da vi altid er opdateret på de bedste teknikker og den nyeste viden.

Erfaring

Stråtækker Michael Jakobsen ApS har over 20 års erfaring i branchen. Vel at mærke med et levende engagement i fagets traditioner såvel som udvikling.

w

Service

Vi er servicemindede, lytter til vores kunders ønsker og giver god sparring. Du kan drage stor nytte af vores viden og ekspertise.

Få et uforpligtende tilbud
  Vi tilbyder også.

   

   stråtækker i Aabenraa

  RYGNING/MØNNING

  Hvis dit stråtags rygning trænger til en påfyldning, fuldstændig udskiftning

   

   stråtækker i Aabenraa

  Brandsikring

  Når vi tækker dit stråtag, sørger vi altid helst for en brandsikker løsning.

   

   stråtækker i Aabenraa

  Reparation af stråtag

  Trænger dit stråtag til kærligt eftersyn og reparation af huller

   

  Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave!